Conclusion

Enterprise Cloud IT Services

Managed Cloud Services

Cloud Enabled Managed Service Provider (CEMSP)
Cloud Orchestrator and Aggregator (COA)
Cloud Application Integrator (CAI)
Managed IaaS

Public Cloud Services (proprietary)

SaaS
PaaS
IaaS

Cloud Capabilities

cloud (NIST)
  

 

Portal/Self Service
Broad Network Access
Resource Pooling
Rapid Elasticity
Measured Service

Wel van toepassing

 

Niet van toepassing

Conclusion richt zich op business transformatie en IT-services. Conclusion initieert, faciliteert, ontwikkelt, onderhoudt en innoveert digitale processen voor en met haar klanten. Dit start met nieuwe, soms disruptieve businessmodellen gericht op optimale bediening van de klanten van haar klant, concurrerend vermogen en toekomstvastheid van de business. Vernieuwen werkt volgens Conclusion het best vanuit een robuuste basis in de IT-operatie. Het vlekkeloos laten draaien van de missiekritische systemen van haar klanten is de primaire zorg van Conclusion, die hier noodzakelijke vernieuwingen in aanbrengt en voorziet in innovaties. Conclusion biedt klanten ‘Nachtrust as a Service’, waardoor de focus ten volle op de business transformatie van de klant kan worden gelegd.

Via het toepassen van cloudtechnologie – private, hybrid en public – ondersteunt Conclusion haar klanten met het loskomen van de ‘legacy’; het meer wendbaar en flexibel maken van het IT- landschap. Conclusion migreert de applicaties, toepassingen en workloads uit bestaande datacenters naar het best passende doelplatform: fit for purpose. Het bedrijf hanteert hierbij haar Application Journey aanpak, waarin via gecontroleerde stappen, van inventarisatie tot aan begeleid beheer, de transformatie wordt gerealiseerd. Naast deze aanpak voor het overzetten van specifieke applicaties en toepassingen wordt altijd eerst een functionele (cloud)-infrastructuur opgeleverd waarop de applicaties kunnen ‘landen’ en waar ook de benodigde functionaliteiten ingericht zijn voor zaken als Identity Management, Continuous Delivery en PaaS-diensten voor integratie en databases. Op deze wijze kan (cloud)technologie het proces van digitale transformatie van Conclusion klanten optimaal ondersteunen.

Naast de technologie-dimensie faciliteert Conclusion ook bij de effecten op de procesgang en werkwijzen en de mensen in de klantorganisatie, waardoor technologie en business naadloos op elkaar aansluiten. Applicaties die Conclusion in 2015 naar een private cloud bracht, zullen in een volgende fase zo eenvoudig kunnen landen in een public cloud.

Conclusion zet vol in op het in staat stellen van klanten om zo snel mogelijk functioneel complete public clouddiensten te kunnen gebruiken. Waar de adoptie van de cloud regelmatig wordt gestart op basis van een migratie naar IaaS, neemt de transformatie naar PaaS- en SaaS-diensten steeds verder toe. Door volledig in te zetten op standaardisatie en automatisering worden nieuwe clouddiensten en best practices continu geadopteerd en snel beschikbaar gesteld aan klanten. Conclusion richt zich hierbij op de diensten van onder andere Amazon Web Services, Microsoft Azure, Microsoft Office 365, Mendix, Oracle Cloud, IBM Bluemix en Mulesoft IPaaS.

Nadat Conclusion de klant heeft ondergebracht in een nieuw doelplatform zoals de public cloud, kan Conclusion ook daar de noodzakelijk ondersteuning en beheerdiensten leveren. Met de adoptie van de cloud worden ook nieuwe vraagstukken actueel, zoals hoe het waarborgen van een optimaal ingerichte cloud voor wat betreft de capaciteit, functionaliteit en kosten.

Conclusion treedt voor veel organisaties op als beheerpartner voor de cloud, door middel van de inzet van diensten, zoals Cloud Ops: beheer van publieke cloudplatformen), Cloud Capacity & Cost Management: optimalisatie van cloudresources en de inkoop hiervan en Cloud Security Services: continue security monitoring van public cloud.

Conclusion kijkt niet alleen naar de transformatie van de organisatie en naar missiekritische processen van haar klanten, maar draagt ook bij aan maatschappijkritische processen. Denk aan verbetering van mobiliteit, communicatie en bijvoorbeeld betere zorg in Nederland. De klantvraag én maatschappelijke relevantie staan centraal in het denken en doen van Conclusion. Conclusion stelt zich te onderscheiden als wendbaar en adaptief ecosysteem van autonoom opererende, specialistische bedrijven, die in wisselende samenstelling de klant bedienen vanuit een totaalpropositie.

Aanvullende informatie

Technologie- en platformpartners o.a. Amazon Web Services, Bluemix, Cisco, Cloud Foundry, Google APPS for Work, HP Helion, Mendix, Microsoft Azure, Mulesoft, Office 365, OKTA,
OpenStack, Oracle, OutSystems, SAP, Softlayer, VMware
API Conclusion biedt verschillende vormen van API’s. Deze ontwikkelen zij ook zelf of op basis van bovengenoemde technologieën.
EU Data Control
Compliancy standaarden en richtlijnen ISO/IEC 27001, ISO 22301, ISO 20000, ISO 9001, ISAE3402 / SOC1, ISO 14001, NEN7510
Locatie datacenter(s) o.a. Amsterdam (2 locaties)
Aantal medewerkers 1.800
Cloud-ontwikkelcapaciteit: 550 FTE
Omzet 2019 242 mln. EUR
Percentage uit clouddiensten: 40%
Sectoren Bouw, Financiële dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg
  Bekijk het profiel van Conclusion op de Giarte ITX Monitor Website