SLTN Inter Access

SLTN Inter Access

Enterprise Cloud IT Services

Managed Cloud Services

Cloud Enabled Managed Service Provider (CEMSP)
Cloud Orchestrator and Aggregator (COA)
Cloud Application Integrator (CAI)
Managed IaaS

Public Cloud Services (proprietary)

SaaS
PaaS
IaaS

Cloud Capabilities

cloud (NIST)
  

 

Portal/Self Service
Broad Network Access
Resource Pooling
Rapid Elasticity
Measured Service

Wel van toepassing

 

Niet van toepassing

SLTN heeft sinds de oprichting in 1997 een positie als system integrator opgebouwd in de Nederlandse markt. Inter Acces, opgericht in 1979 en actief met detachering en managed dienstverlening, is in 2013 overgenomen door SLTN.

De combinatie verzorgt nu de architectuur van IT-landschappen, voert integratie- en migratieprojecten uit, levert IT-managed services en clouddiensten voor infrastructuur en applicaties, en IT-expertise in de vorm van detachering. SLTN Inter Access helpt daarnaast klanten bij het optimaliseren van de ICT-organisatie.

Iedere organisatie die naar de cloud gaat, staat voor de keuze om te bepalen welke on-premise applicaties wel en niet naar de cloud gaan. Om klanten de meest optimale hybride oplossing te kunnen bieden, beschikt SLTN Inter Access sinds drie jaar over een eigen cloud in het eigen datacenter in Waalwijk. Er wordt onder andere nauw samengewerkt met Microsoft. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld hun productieomgeving of back-up faciliteiten onderbrengen in de private cloud van SLTN Inter Access en een werkplekoplossing afnemen bij Microsoft, alles volledig beheerd door SLTN Inter Access. Ook opdrachtgevers die ondersteuning nodig hebben bij het opzetten van de architectuur en het ontwerp van het gehele IT-landschap, kunnen bij het bedrijf terecht. Daartoe wordt ook samengewerkt met technologiepartners zoals Cisco, EMC, IBM en HPE alsmede andere leveranciers van hoogwaardige technologie.

SLTN Inter Access heeft bijzondere expertise op het gebied van security. In Hilversum heeft het een eigen 24/7 Security Operations Center (SOC) van waaruit managed security services worden geleverd. Het security team helpt bedrijven bij het vormgeven en operationaliseren van securitybeleid; bijvoorbeeld door penetratietesten uit te voeren, awareness-trainingen te geven, of applicaties of kwetsbaarheden te controleren. Bij bedrijven die naar de cloud migreren, komt het onderwerp security in alle gevallen hoog op de agenda.

De dienstverlener heeft een sterke positie in sectoren die een transitie doormaken: de zorg, lokale overheden en de financiële sector. Deze sectoren worden door SLTN Inter Access bediend met branche-specifieke diensten zoals de Zorgcloud, de Zorgwerkplek en gespecialiseerde managed security diensten.

ZorgWerkplek in de cloud
Met ruim 100 locaties in Amsterdam en Noord Holland is Cordaan een van de grotere zorg-aanbieders in Noord-Holland. Communicatie tussen en samenwerking met cliënten, mantelzorg, ketenpartners en medewerkers is hierbij van groot belang. SLTN Inter Access geeft invulling aan de Werkplek 2020 van Cordaan welke 24/7 ondersteund wordt. In deze digitale werkplek is ook Office 365 een bouwblok.

Aanvullende informatie

Technologie- en platformpartners o.a. Microsoft Azure, SoftLayer, Office 365, OpenStack, VMware, EMC, Cisco, Dell, Oracle, Citrix, EVault, IBM, Hewlett Packard Enterprise, Veeam
API X
EU Data Control
Compliancy standaarden en richtlijnen ISO/IEC 27001, ISO 9001, NEN 7510, ISO 14001, verwacht medio 2016: ISAE 3402/SOC1
Locatie datacenter(s) o.a. Waalwijk en Rijen
Aantal medewerkers Nederland: 600
Cloud-ontwikkelcapaciteit: Niet van toepassing
Omzet FY2015 Nederland: € 150 mln.
Aandeel uit clouddiensten: 5%
Sectoren SLNT Inter Access geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn