True, Multrix en Open for Support

True, Multrix en Open for Support

Enterprise Cloud IT Services

Managed Cloud Services

Cloud Enabled Managed Service Provider (CEMSP)
Cloud Orchestrator and Aggregator (COA)
Cloud Application Integrator (CAI)
Managed IaaS

Public Cloud Services (proprietary)

SaaS
PaaS
IaaS

Cloud Capabilities

cloud (NIST)
  

 

Portal/Self Service
Broad Network Access
Resource Pooling
Rapid Elasticity
Measured Service

Wel van toepassing

 

Niet van toepassing

True, Multrix en Open for Support zijn drie gespecialiseerde IT-dienstverleners die opereren onder de vlag van Broad Horizon. Samen bestrijken deze bedrijven het hele spectrum van missie-kritische web- en bedrijfsapplicatiehosting.

True ondersteunt de pioniers van het internet al meer dan vijftien jaar. True host websites, webshops, portals en applicaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in complexe e-commerce-omgevingen en contentmanagementsystemen voor informatie- en nieuwssites. Daarnaast host True ook maatwerk-applicaties die als SaaS worden aangeboden. True heeft een eigen systeem ontwikkeld om de prestaties van applicaties en de onderliggende systemen continue te monitoren. Zo kan direct worden ingegrepen wanneer zich problemen voordoen. Daarnaast is er een security team dat actief risico’s signaleert en bedreigingen opspoort.

Behalve online retail-ondernemingen ondersteunt True ook digital agencies, marketing- en mediabureaus met het ontwerp en de uitwerking van online campagnes. True was er als Nederlandse hostingprovider vroeg bij om de verantwoordelijkheid te nemen voor de gehele keten, van infrastructuur tot de werking en prestaties van webserver-, database-, en cachingsoftware.

De focus op webbased activiteiten geeft True een sterke positie bij pure-players en organisaties die te maken hebben met hoge bezoekersaantallen en die veel wijzigingen doorvoeren om het maximale uit de website of webshop te halen. Door nauw samen te werken met ontwikkelaars en door het tweaken van software is True in staat de prestaties van de IT-omgeving te maximaliseren. Een opdrachtgever is bijvoorbeeld entertainment- en mediabedrijf ID&T, bekend van megafeesten zoals Sensation. ID&T laat de online kaartverkoop hosten door True. True verzorgt bijvoorbeeld ook de hosting voor Vakantieveilingen.nl, waar duizenden bezoekers tegelijkertijd biedingen doen.

Multrix is sinds 2000 actief als leverancier van online werkplekken in de cloud. Inmiddels positioneert Multrix zich als digital enterprise enabler, specialist in het integreren van zakelijke applicaties.

De onderneming brengt  complete applicatieecosystemen samen door kantoor-, enterprise- en branche specifieke applicaties te integreren en vanuit de Multrix-Cloud aan eindgebruikers te serveren. Opdrachtgevers houden zelf de regie over het inrichten en het toevoegen van werkplekken en het beheer van licenties. Multrix kan ook de regiefunctie van applicatielandschappen overnemen door een single-point-of-contact rol te vervullen. Soms wordt een deel van het applicatielandschap vanuit de public cloud geleverd, terwijl andere applicaties of meer gevoelige informatie geleverd worden vanuit een private cloud. De inhouse ontwikkelde user provisioning tool van Multrix kan applicaties tussen verschillende locaties managen. De tool bevat ook user lifecyclemanagement toepassingen om workflows tussen gebruikers, informatie en applicaties op elkaar af te stemmen. Grip krijgen op de meest effectieve manier waarop personen wel of geen toegang mogen hebben, is een grote uitdaging voor veel ondernemingen. Multrix biedt en ontwikkelt regieoplossingen voor IT-managers om meer controle te krijgen over de informatie die door het bedrijf gaat.

De diensten van Multrix worden afgenomen door organisaties met meer dan dertig medewerkers. Het bedrijf heeft veel opdrachtgevers in de zorg en onder non-profit organisaties, maar ook de financiële dienstverlening is een groeimarkt. Daarnaast is Multrix actief in handel en industrie; ook in het segment transport en logistiek worden applicatie-ecosystemen opgezet en georkestreerd.

Een referentie is Bakkersland, de broodleverancier van vrijwel alle Nederlandse supermarkten. Bij deze industriële bakkerij heeft Multrix meer dan tachtig applicaties samengebracht. Voor Allerzorg heeft Multrix een mobiele werkplek gemaakt waarin informatie samenkomt van uiteenlopende bronnen zoals het werkrooster-programma en het patiënteninformatie-systeem.

Open for Support is net als Multrix een leverancier van digitale werkplekken. Vanuit hun kantoren in Maastricht en Eindhoven bedienen zij het MKB-segment met een omvang beginnend bij vier werkplekken. Ook managed wifi en managed VoIP zijn onderdeel van de dienstverlening van Open for Support.

Aanvullende informatie

Technologie- en platformpartners o.a. Microsoft Azure, Office 365, Google Apps for Work, VMware, EMC, HPE Helion, Dell, NetApp, KVM, Hyper-V, Citrix, All Microsoft Apps (Enterprise store)
API De API heeft functionaliteiten op het gebied van domeinnaam informatie, DNS info, server, software en serverstatus.
EU Data Control
Compliancy standaarden en richtlijnen ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISAE 3402/SOC1 Type II, NEN 7510, ISO 20000, ISO 14001
Locatie datacenter(s) o.a. Amsterdam (vier locaties) en Maastricht
Aantal medewerkers Nederland: 115
Cloud-ontwikkelcapaciteit: 9 FTE
Omzet FY2014 Nederland: € 20 mln.
Aandeel uit clouddiensten: 80%
Sectoren True, Multrix en Open for Support geven aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn